Gewone gang van zaken...

Gegroet beste trouwe lezertjes! 

De zon doet hier goed haar best, maar de regenbuien laten zich niet doen. Als de zon schijnt is het wel super warm, het is amper te vergelijken met de zomer in België ;-) Maar als het regent, dan regent het in ene keer deftig! Het is altijd spannend of we droog gaan blijven want een regenbui komt hier uit het niets plots aan.

De muggenbetenteller van deze week is tilt geslaan. Sommige hebben de 200 al bereikt, andere hebben er minder last van.
Zoals iemand op Emilie en Liesbet hun school zei: "De muskieten vinden jullie sneller in de donker want ons zien ze niet liggen!" Dat zal het zijn...

Afgelopen weekend zijn we in de Zus en zo gaan eten, een gezellig restaurantje waar veel blanke mensen komen. De obers waren super vriendelijk en het eten was heel lekker. Daar gaan we zeker nog eens terug! Nadien wouden we naar een studentenavond gaan, maar daar was nog niemand te bespeuren. Dus zijn we eerst nog iets gaan drinken in 't Vat en later terug gekeerd. Daar was het karaoké avond, maar wij hebben het gehouden op toekijken.
De taxi heeft ons netjes thuis afgezet. Dat is ook steeds een heel avontuur, voor dat de taxichauffeur door heeft waar hij ons moet halen, wanneer en hoe hij ons kan herkennen zijn we soms al sneller te voet thuis (maar dat laatste doen we niet)

Vorige week zijn we ook de tripjes voor de paasvakantie gaan bespreken. We gaan een keertje naar Anaula Resort en Galibi Beach. Ook dolfijnen bekijken en met de quad gaan rijden zitten er tussen. Een avonturenweekend en chillen op strand staan op de agenda.
Volgende zaterdag gaan we naar "White Beach", we zijn benieuwd of we ons echt een wit strand mogen inbeelden.. We houden jullie op de hoogte!

Vorige week hebben we zelf frietjes gebakken! En, om eerlijk te zijn, het was lekker hoor! Ook al hebben we hier geen friteuse, het is ons gelukt!
Oohja, de loempia's die we hier vinden zijn de allerlekkerste!

Emilie en Liesbet hebben zelf een polo gaan kopen en het logo van hun school er op laten drukken. Ze zien er goed uit zo!

Ook hebben we al enkele souveniertjes gekocht. Maar of we ze cadeau kunnen doen, is nog maar de vraag. Ze zijn zo leuk dat we ze zelf willen houden ;-)

Onze paasvakantie begint op donderdag 5 april en vrijdag gaan we met de huisbazen en nog een hele bende op 'indianenweekend'. We weten nog niet goed wat we er van moeten verwachten maar we zijn wel benieuwd... We gaan wel een hangmat kopen om in te slapen. We hopen nu al dat we er niet gaan uitvallen!
Donderdag en vrijdag gaan we 's avonds nog naar een verjaardagsfeestje (huisbazen nemen ons zo mee..), dus we weten wat doen!

We proberen hier zo goed mogelijk met alles om te gaan maar toch heeft Emilie al een glas gebroken, Stefanie heeft de waterkoker om zeep geholpen en Liesbet heeft het slot van haar kast gehaald. Gelukkig zijn de huisbazen vriendelijk en kunnen ze hier mee leven.. (Ja ja, wie met ons kan leven kan al veel hoor! :-D) 

Verder hebben we jullie niet zo veel meer te vertellen, na onze feestjes en uitstapjes zal hier zeker en vast verandering in komen!

Groetjes van
Stefdebliesems

Reacties 3

Wim en Conny 28-03-2012 20:20

zo te lezen zijn het leuke,toffe uitstappen dat jullie gaan doen tijdens de paasvakantie.Geniet ervan,en vergeet vooral geen fotootjes te trekken hé meisjes. Groetjes en tot later.

Veel plezier aan alle vier .

Ingrid, mama van Stefanie 28-03-2012 20:36

gewoon om jaloers op te zijn, trek er zoveel mogelijk op meisjes, zo'n kans zal je niet vlug nog krijgen.

Renee tante van Stefanie 11-04-2012 18:43

Hoikes, Stefanie bedankt voor je kaartje, we hebben het gisteren ontvangen.
Geniet er nog van.
xxx Renée

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer